Anmeldelser​

Renovering ApS har renoveret hele vores hus fra kælder til kvist. Det har været en god oplevelse og vi har haft et fantastisk samarbejde. Det var en større renovering, som har pågået i næste 6 måneder. Arbejdet blev udført at 2 hold håndværkere, som begge var virkelig dygtige og synligt samvittighedsfulde omkring deres arbejde. Vi står nu tilbage med vores drømmehus i topkvalitet og lavet til en fornuftig pris. Vi vil til enhver tid anbefale Renovering ApS. De har vundet vores tillid. Så tusinde tak for et veloverstået projekt, som får fem stjerner fra os.

-Rene, Søborg

Med stor tilfredshed ser vi tilbage på et komplet entreprise projekt der inkluderer tilbygning, ny planløsning, køkken, badeværelse, kælder og alt malerarbejde, fliser, pudsning af facade, terasser mv. Stor håndværksmæssig kvalitet, præcision i aftaler (overholdelse af tid og budget) samt fleksibel fsa ændringer og opgaver.

-Jim, Gentofte​​

"Jeg har brugt Renovering ApS til tre forskellige projekter og har været meget tilfreds med arbejdet. Arbejdet er udført effektivt og med god sans for detaljer. Min primære grund til at benytte Renovering ApS, udover godt arbejde og en konkurrencedygtig pris, er at der på mine byggerier har været didikerede medarbejder på projekterne (de har ikke kørt mellem flere byggepladser). Medarbejderne udfører både tømrer, murer og malerarbejde, hvilket giver færre udfordringer i forhold til koordinering mellem faggrupper, der ofte er en stor udfordring, og mindre spildtid ind imellem skiftene."

-Tue R.

Jeg har I flere sager benyttet Renovering ApS. Det har været i forbindelse med etablering af helt ny carport, etablering af skur i haven samt diverse renovationer indenfor. Arbejdet har altid været udført til min absolutte tilfredshed og jeg bruger dem stadig hvergang jeg har renoverings projekter, såvel inde som ude. Jeg kan kun anbefale Renovering ApS.

-Bo, Hørsholm​

Jeg har haft Renovering ApS til at udføre flere opgaver for mig, mest med maling af facader. Firmaet er reelle at samarbejde med. De overholder de aftalte tidspunkter og den aftalte betaling. Medarbejderne udfører arbejdet med god kvalitet, og de er meget fleksible i deres tilgang til arbejdet. Jeg forventer at anvende Renovering ApS til flere opgaver i fremtiden.

-Bent Hansen, Lejre​​

Vi har haft Renovering Aps til at renovere hele vores gamle hus indvendig. Vi har været superglad for alt hvad de udført. Grundige håndværkere der sætter en stor ære i at gøre håndværket bedst muligt.

​​- Tidligere kunde

​Skal vi være med til dit næste projekt?

Har du spørgsmål kan du skrive en mail til info@rnvhaandvaerker.dk eller ring på tlf. 50 16 44 47 for yderligere informationer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Renovering ApS

CVR: 38887408

Adresse

Ågesdalsvej 3,
2750 Ballerup - Find vej

Kontakt

Telefon: ​ 50 16 44 47

E-mail: info@rnvhaandvaerker.dk